Budapest for a Day

DSC01529

DSC01528

DSC01525

DSC01532 - Kopi

My roomie Britt and I had some errands in Budapest now that exam period is almost here. We took the opportunity to have proper coffee. Starbucks really takes no time in comparison to the 15 minute wait at the coffee shop next to school. To all the new Bjørknes people that just started the first year in Oslo I have one thing to say; you should have applied for Budapest instead. The lack of decent coffee in Pécs is reason good enough. Oh, and also there’s no sushi. (Reason #2)
Have a good weekend, and good luck to those who are preparing for 7 weeks of stress, caffeine pill addiction, sleepless nights, and exams! I just stocked up on shisha molasses to survive what’s coming… Over and out. See you in February!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Budapest for a Day

 1. Anonym says:

  Hvor lang tid tar det med tog fra Pécs til Budapest? :)

 2. V says:

  Jeg bare lurte på om hva som skjer med de karakterene du får på helge-seminarene, og karakterene du får på UiO fagene? Brukes de til noe, eller er det bare sånn være glad du stod? :p

  • SandraIren says:

   Hei V!
   Jeg er egentlig ikke helt sikker på om de brukes til noe annet enn å regne ut karaktersnittet ditt. Jeg fikk i allefall et ark fra POTE om at første år var bestått og så fulgte karakterlisten med. Men vær uansett glad at du stod! Så slipper du å ta de når du kommer til Pécs ;)

 3. milla says:

  Hei, jeg skal til Ungarn, men er i tvil om hvor jeg burde dra. Er Budapest best å dra til, eller Pécs? Når dro du til Ungarn, dro du rett etter vgs?
  Jeg er litt sliten av skolen, så vurder å ta opp fag også starte, ettersom man må jobbe beinhardt der borte. Du får bare stå på videre!

  • SandraIren says:

   Jeg tok to år fri etter vgs, deretter startet jeg på Bjørknes sitt program som gjør at man tar første året ved Universitetet i Oslo, og deretter overføres til Pécs i Ungarn. Jeg kjenner ikke så godt til de andre Universitetene her nede enn Pécs, men jeg vet at både Pécs og Budapest har store Norske miljøer. Szeged og Debrecen kan jeg dessverre ikke si så mye om.
   Studiet er knallhardt, men det er ikke verre at man får det til om man legger litt arbeid i det. Jeg vet om mange som kommer rett fra VGS, så det går nok helt fint om du bestemmer deg for det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>